Istorija

UAB „Senjorų namai“ – tai vieta, kur garbaus amžiaus žmonės gyvena jaukioje namų aplinkoje, bendrauja, atranda save įvairiose veiklose ir Baisogalos miestelio gamtoje bei ilsisi fiziškai ir dvasiškai.

Senjorų namai pradėti kurti 2012 m. gegužės mėn., pasinaudojus ES parama. Įmonės atidarymas įvyko 2013 m. lapkričio 22 d. Idėja įkurti kokybiškus namus senjorams kilo 2006 m. aplankius Šveicarijos socialinės globos ir slaugos įstaigoje ir supratus, kad Lietuvoje gyvenantys garbingo amžiaus žmonės turi turėti galimybę gyventi gerai, ne tik gražioje ir jaukioje aplinkoje, bet ir kokybiškas paslaugas teikiančių profesionalų apsuptyje.

Mūsų tikslas – Jūsų ar Jūsų artimo šypsena.

Šių namų gerove rūpinasi Audinių šeima ir profesionalus kolektyvas.

Kviečiame Jus įsikurti puikiame gamtos kampelyje, esančiame visiškai šalia pagrindinio gyvenimo sūkurio – Baisogalos miestelio centre (kur per langus matyti nauja aikštė, bažnyčia, fontanas). Beveik ištietos rankos atstumu galėsite grožėtis šalia įsikūrusiu nuostabiu parku su dvarininko Komaro rūmais, pajausti malonumą sėdint ant tvenkinio kranto ir kartu klausantis pavasarinio gandrų kleketavimo, drauge pasiirstyti tvenkinyje valtimi ir grožėtis vasaros nendrių siūravimu, skanauti lauže skrudintais baravykais, rastais beržynėlyje rudenį, prisiminti vaikystę su slidėmis ir pačiūžomis lenktyniaujant ant tvenkinio ledo ar ištraukti didžiausią savo svajonių žuvį ir pačiam čia pat ją paruošti savo šeimynykščiams ir draugams.


„ Aš tikiu „Senjorų namais“, kuriuose Jūs ar Jūsų artimas patenka į geras, švelnias rankas, akių šilumos kupiną bei pagarba ir rūpestingumu spindinčią mūsų kolektyvo širdį.“

Gintarė Audinienė
UAB „Senjorų namai“ direktorė